-

idag har jag städat till säkert! och vapnet och autisterna och almedal och kristian anttila m.fl. mitt rum blev rätt fint faktiskt och hallen och badrummet blev också lite ordningsammare. sedan satt jag vid datorn som vanligt och lyssnade på shout out louds och hoppades spela spel när pappa kom hem. det blev inte så men han gjorde mig världens godaste köttfärs och jag gjorde mig faktiskt en rätt så lyckad panda.

jag fick 150:- idag det var väldigt fint. fick också reda på att partille-biljetterna kostar 350:-. det var lite mindre fint. betyder att jag inte kan gå. eller så offrar jag helt enkelt min systemkamera ett litet tag till, kanske inte ens säkert att jag har råd med en till jul ändå så det är lika bra att jag köper biljett. så, då var det avklarat. puss vi höres.



vampire weekend

jag hittade ingen fin tröja/varm tröja ute på stan igår. det är väldigt irriterande att när man väl är ute och letar efter något händer det aldrig att man hittar något. tipset är alltså att handla på måfå.

igår satt jag uppe till halv två och läste twiligt och lyssnade på musik på myspace. pappa spelade spel på internet och jag hörde hela tiden irriterade ljud som skott och liknande i mina hörlurar. jag fick upp ögonen för anttila på riktigt igår och kom fram till att han faktiskt är ganska bra. det blev lite "västra frölunda PANG BOOM KRASH (p.g.a skotten pappa sköt)".

jag lyssnade på those dancing days och ville tillbaka till mando diao konserten den 8:e mars (? jag minns datum för en gångs skull?!) och jag saknar att blicka upp mot dem tre tjejerna, var olivia med? eller var det alva? nåja, i alla fall alice och ella. och jag minns ella framför allt. hon stod i mitten (?) och dansade så där jättefint.

och jag saknar dem fina tjejerna framför mig och sally. runt tjugo års åldern kanske. jag längtar verkligen till att vara femton +. och vara lika fin som felicia ( www.tigerlilys.blogg.se ) eller sandra och josefin ( www.sandrajosefin.blogspot.com ). kanske lite taskigt att utannonsera deras bloggar på det där viset utan tillåtelse men det är bara välmening från min sida.

och sedan saknar jag tjejen som var så tuff, modig, snygg i broder daniel publiken i runt tjugo-trettio års ålderna som skyddade oss och henne själv från påträngande män och jag såg upp mot henne i flera dagar. fast sen glömde jag bort henne lite sorgligt nog.

och igår (alla sista stycken börjar med och...) när pappa och jag var på hemmakväll för att hyra kniven i hjärtat stod ellens syster amanda där och åh hon var så vacker! jag har inte träffat henne sedan i somras typ och jag har saknat henne så otroligt mycket. och jag tänkte att; åh, säg inte att det är amanda som står där bakom kassan? färgat håret och klippt det i alla fall och hade rödare läppar än vanligt och var så helskotta SNYGG. hon sade; nämen hej sofia! och jag sade; hej fast det hördes nog inte, jag log mest. sen frågade hon; är allt bra med dig? och jag nickade bara såklart för jag har aldrig någon röst när jag är ute med pappa (ehm...). sen skulle jag förstås fråga om hon själv mådde bra men då gick pappa ut genom dörren och jag bara vände mig om och log och kände mig så ful och dum.

kram
p.s. längtar till jul.

Hello Saferide

åh vet ni hur bra hello saferide  är eller?
(damn! I wish I was a lesbian (grymt. stavas det så?) )

mina länkar funkar typ inte. är det safaris fel eller jag som glömt hur man gör och inte hinner utforska? får förbli ett mirakel, men gå ändå inte på: www.myspace.com/hellosaferide !

nu ska jag in till stan, hoppas få en kofta och kanske tights. (leggins?) puss vi ses.

huihihi alalaaö

Om jag vore en gubbe skulle jag haft yvigt grått hår och skägg, röka pipa
och varit väldigt smart och idérik. Varit en sjöman. Som seglat på de sju haven.
Och varit en snäll far som kramar om sina barn och lyssnar på dem. Ordentligt.
Och somsagt varit klok. Klok var ordet! Har allt det där i sig, smartheten t.ex.
Med solbränd hud (alltså inte röd, utan brun som fått sin färg genom solen.
Gyllenbrun. Och som åstakommit rätt mycket rynkor) Och håriga armar.
Och ett intatuerat skepp eller en ankare på ovansidan av underarmen eller
kanske på överarmen.  Som bleknat av den brännande solen ute till havs.
Och så skulle jag ro ut med min båt ibland och bara njuta av livet. Lyssna
på musik i en grammofon. Fast inte båten kanske...

Och åh jag vill vara en man. Ung också, nu när jag tänker närmare på saken.
Att vara sjöman vore fint då med. En sjöman som ser ut som Henrik. Eller Håkan.
Känner mig så fjantig när jag nämner just dem två men det är ju dem finaste på jorden.


aaaaaaaaaaaah



saknar. mycket. allt. nästan.
gamla tider.
kram

stockholm vaknar långsamt, på droger och på sorg

stockholm var jättefint.
ingen olivia-träff dock.

kent & sthlm osv

har inte skrivit här på ett tag känns det som.
laddar upp fula bilder under veckan som gått i alla fall:



 



 

 






 

RSS 2.0