Herregud.

Blev fel med länkarna förut också, så jag skrev som det var. Men när jag sedan testade att klicka på dom funkade det ju visst. Blir lite smågalen på det hela...

Brev och bild

Jag vill skicka brev till någon. Skulle skicka till Amadeus, men jag behöver hennes adress. Ärligt talat tror jag inte att hon gillar mig. Då skulle det vara bättre om hon sade det istället.

Har sedan en till sak att säga. Eller två, rättare sagt.
1. Har bytt profilbild, och det står att nästa inlägg jag skriver ska den komma, men den kommer aldrig.
2. Är jag helt dum som inte vet hur man t.ex. skriver klicka här och så kommer man till en ny sida.

Men vet ni vad, jag kom på det!
Jag är nog trots allt inte helt dum. Det fungerade nämligen inte förut. Men nu så gick det!

Fina bloggar och människor:

anni ♣
olivia

Om du av någon anledning skulle vilja besöka min bdb, klicka dig då vidare här.
Hm. Om ni ska komma till adressen får ni ta bort www.fianlianlei.blogg.se i sökfältet, det blev så här förut också, men sedan gick det en gång...

Dagen i ära.

Måste bara börja inlägget med att säga att jag saknar Olivia något så fruktansvärt.

anni har en jättesöt röst. (Nej, jag har inte pratat med henne idag igen).
En blandning mellan Vera och Anna faktiskt. Vera's mest, dock. Samma val av ord och så. Men en liten, liten glimt av Anna finns också i den. Hoppas att alla i Karlstad pratar så där fint.

De spelade Håkans nya singel på P3 imorse idag. Jag skrek ett glädjetjut! Och de har låten under hemligt namn. Det är bara P3 som kommer spela den, och först på måndag kommer den till andra radiostationer.

Tänkte från början att det här inlägget bara skulle bli påpigt och glatt, men det blir tyvärr lite tråkigt också. Fast ingen verkar läsa förutom finaste anni ändå så.

Eva-Carin sade att jag förmodligen hade en inre blödning i benet. Skulle hålla det högt och så. Hon sade också att jag skulle kolla min rygg i april-maj. Åh, hoppas att det går bra.

På slöjden fick jag sedan 2-3 stickor i fingret, samtidigt! Det gör svinont och så. Men de sidor jag hyvlar till min låda blev jätte lena och bra. Det ska bli en brevlåda. Haha, inte en sådan man skickar breven i, utan där man bara lägger dem. En dålig idé, men jag ska i alla fall måla en bläckfisk på den. : D

En till sak dessutom.
Känns elakt att skriva det här, och jag tror bara att det var ett skämt, men jag säger det i alla fall.
Jag och Primus satt inne på rasten, för min fot gjorde ont och Primus skulle typ ringa ett samtal.
Primus: Vill du hångla? (Jag tror att han sade det i alla fall. Hörde inte riktigt, men det var åtminstone något med hångla).
Jag: Nej...
Primus: Har du någon pojkvän?
Jag: Nej.
Primus: Skulle du vilja ha någon?
Jag: Nej.
Primus: Får jag chans på dig?
Jag: Nej.
Primus: Om någon annan hade frågat, skulle du sagt ja då?
Jag: Nej.

Haha.
Ska träffa anni på Liseberg på hennes födelsedag.
Jag är glad.

Jag tror och hoppas att det inte var något mer.
Jo, förresten: DET VAR VÅR UTE IDAG!

image15


image16

P.S. Pappa vill också ha en Mac nu. Han sade att jag inte skulle säga det till någon, men jag måste bara skriva det här. Våran dator börjar bli helt konstig, så nästa vi köper kanske är en Mac!


SUNNE IDAG!

Vi åkte till Sunne idag.
Skulle möta Emilia och hennes koola far Martin klockan 05.00, nedanför min backe.
Kom dit lite över 05.00, men de var inte där så jag fotograferade i mörkret. Eftersom det var mörkt blev inte bilderna så bra, mest suddiga, men men. Sedan kom de i alla fall, och vi gick till skolan. Vi var där ca 05.15, då alla sa att de skulle komma, men vi var först. Sedan kom Betül, efter det Alice och sedan Ellen och Saralie. Sedan öste det bara på, och fler och fler kom. (Möjligtvis att Ellen i 6c kom före typ. Eh. Några).
Vi åkte typ vid 06.20, och var på väg mot Sunne!
Lyssnade en liten, liten stund på Milas iPod: Almedal, The Cure och Säkert! <3

Jag och Jenny var typ sist upp i backen, för min ena pjäxa var jätte svår att få i foten i! Och när jag var på väg upp bara jag halkade ner igen. Det slutade med att vi tog av skidorna och satte på dem uppe i backen.
Mitt liftkort funkade inte heller. Det lyste grönt, men jag kom inte igenom spärren. Testade typ tre gånger, men det funkade inte. En tjej/dam/äldre (?) sa att jag kunde krypa under ett snöre, som var för liksom, den där "liftbanan" innan man åkte upp i liften.

Väl där var det helt kasst och otroligt pinsamt. Men man kan inte vara bra på allt, och man kan absolut inte vara proffs första gången. Det såg ut som man satte sig ner på liften, så då gjorde jag det och åkte av. Det blev katastrof, men jag fick testa igen. Andra gången satte jag mig igen (haha...) och lade mig rakt ner i vägen. Jag kände mig så dum och dålig. Började nästan gråta. (Eh. Jag tror att jag är i någon känslig period just nu, jag brukade aldrig gråta "nuförtiden"). Fick nästan en lift i huvudet... (Jag tror att den där killen som skötte liften trodde att jag var dum i huvudet).
Stötte sedan på Primus, han kom och sade att jag skulle ha mer tålamod. Och han hade rätt. Men jag kände mig så meningslös så jag gick och satte mig och började gråta. Så kom Ellen och tvingade mig tillbaka igen efter en lång stunds övertalning.
Åkte upp igen, och mitt liftkort funkade inte denna gången heller, men jag kröp in under snöret igen. Som tur var var det en ny kille/"gubbe" som skötte liften. Jag sade till honom att jag inte skulle klara det, och han sade bara att jag bara skulle titta upp i backen. Så då gjorde jag det och jag fixade det!
Kom upp ända till toppen och Jenny hade satt sig ner, så jag tänkte stanna bakom henne eller åka runt henne försiktigt. Jag skulle försöka åka sicksack, och jag klarade det typ "en gång", sedan bara jag stupade framåt och kunde inte bromsa. Åkte kana ner på mage och fick massvis med snö i munnen och händerna! Låg där i backen och hade svinont. Skidorna hade inte åkt av och mitt ben bultade som tusan, trodde att jag hade brutit det.

Det kom en scoter och räddade mig. Det var han som skötte liften första gången. Han lade mina skidor och stavar i någon grej på scotern, och så färdades vi nedåt. Jag kunde som tur var stödja mig lite på foten, så jag hade inte brutit den. Han i sjukstugan sade att jag antagligen hade ont för att mina långkalsonger och raggsockorna inte låg slätt ihop, utan lite "korvigt". Han sade att jag kunde åka igen, men det gjorde för ont, så jag åkte inte mer på hela dagen. ( : O)
När ja satt inne i sjukstugan kom Fritte in, han hade typ skrapat upp näspartiet och neråt, det såg lite hemskt ut, det.
Pratade i alla fall med Sally och gick runt lite grand och så.

Det var några som åkte ner för en grej bakifrån i racerfart typ i en skitbrant liftbacke! Och i racerfarten hoppade dom ut! (Blir helt förvirrad nu). Det såg i alla fall hemskt ut.

Innan, när jag skulle åka skidor, tog Åke min kamera i sin väska. Han var typ på någon resturant och han kom inte efter en lång stund, och då fick jag kameran. Så jag fotograferade lite också.

Jag sms:ade hela dagen med FinasteSötasteBästaSnällaste - sockersöta anni.
Och precis när det var tänkt att jag skulle byta om så ringde detotroligtsötabarnet! Hon hade världens finaste röst. En söt blandning mellan Veras och Annas. Helt fantastisk. Så samtalen blev tyvärr inte så jätte långt, men skulle gärna vilja prata längre. Fortsatte i alla fall att sms:a.

Sedan hade jag tappat bort mina skidor och stavar också, sedan scotern hade tagit hand om dom.
Han som körde scotern sade att han hade lämnat som till Åke, Åke sade att han hade lutat dom mot en vägg, så vi gick till receptionen. Och de sade att de hade gett dem till Åke. Och massa annat komplicerat. Jag fick gå till det stället när man hyr skidor i Sunne, och de sade att jag skulle prata med receptionen. Men det hade jag ju redan gjort, så jag och Anders letade efter dom. Och vi hittade dom tillsist!

Efter det, när alla var klara och så, åkte vi hem.
Det var en lång resa och i slutet/mitten fick jag lyssna på Summis mobil. Jag sov aldrig, men vilade tungt. Lyssnade bl.a. på: Adam Tensta, Anna Ternheim, Elvis Presley, Pink Floyd, Ramones och The Sounds.

Absolut en dag att minnan, och tack alla som tog sig tid att läsa detta ointressanta.


Way Out West är dyrt...

Gick ner till Linnéplatsen på ca 2-3 minuter, precis innan sex, då man senast får lämna tillbaka filmen. Gick sedan till Kals (Ja, jag säger så fortfarande. Okej, Hemköp) och handlade massvis med matvaror. (Matsäck tills imorgon). Bröd, skinka, gifflar, juice, youghurt, matlagningsgrädde, kexchoklad, yoggi, äpplen, smör... (Matlagnongsgrädde har jag ju inte med mig, men jaja).
Postade brev till anni också, det blev inte fint. I all världens hafs.
Det blåste snällt när jag gick upp för backen för att posta brevet. Inte alls så där hårt som förut, det var bara kallt och svalt.

Way Out West kostar typ en halv förmögenhet.
Min idé var ju att spara till en iPod innan sommaren, men jag måste istället spara till WoW. Jag vill ju så gärna gå och se Håkan. Han betyder ju så mycket.
Måste jobba, jobba, jobba.

image13

image14

A star between my eye.

Vi ska åka till Sunne!

Nackdelen är bara att jag kommer få gå upp klockan fyra. (Bussarna går från skolgården klockan sex, och tänkte från början vara där klockan halv sex, men jag vill komma in i bussen ordentligt och så, så jag kommer dit klockan 05.15. ^^). Det betyder att jag kommer att få gå och lägga mig klockan åtta, men eftersom när jag lägger mig vanligt vid 23.00 - 00.00, och inte somnar förrän 00.00 - 01.00, kommer jag inte somna förrens då heller. Ska vara inne på datorn i en timme, och sedan ska jag duscha och gå och lägga mig.

Är väldigt tacksam, fick låna både skidbyxor och jacka av henne. Tack.
När jag sedan var på väg till mamma för att hämta skidhandskar blåste jag nästan omkull och fick både grus i ögonen, plus att det smattrade mot halsen (...), gjorde skitont!

(Laddade ner PS gratis i 30 dagar, igår igen. Det funkade att ladda ner, men gick inte att använda. Det är såklart att de har tänkt på det, men blev ändå lite besviken eftersom jag inte ville stressa datorn, så jag satt och pratade med pappa istället. ^^)

Trots allt en bra dag.

Trodde att detta skulle bli den värsta dagen och den värsta veckan. Hade till och med förberett mitt blogg inlägg, men så blev det inte. Det var faktiskt riktigt kul att hyra skidor, och det gick bra hos tandläkaren också.
Sedan måste jag tillägga att Sofies pappa är mysig och att jag mår bättre idag än i går. Anledningen till att jag var så deprimerad igår var antagligen pappas kompis död.

Fick ett jättesött brev från anni idag, kom på att de vackra stjärnorna kan jag klistra fast vid mina ögon. Allra helst permanent.

image9

image11

image12

ehe.

Det är fetingsnyggt att ha Courier New som inläggstext, men jag orkade tyvärr inte ha den.

En plågosam vecka hos mamma, har faktiskt aldrig saknat datorn så mycket. Fick även idag reda på att pappas kompis hade kört ihjäl sig. Riktigt hemskt alltså.

Om Amanda av någon anledning skulle läsa det här måste jag bara förklara:
Jag skrev klart ditt brev och så och gick ner till affären för att köpa tuggummi, eftersom jag hade ångest för alla dessa fina presenter och så. Men jag gick aldrig in i affären, för det fanns söta automater utanför med små prylar. Tog en ring, och ut kom typ den fulaste utav dom alla och sedan fanns det massa saker, men så kom det ut något minispel som jag inte alls tyckte var fint. Men jag lade ner det i kuvertet och när jag skulle slicka igen det funkade det inte, jag fick gå in i en blomsterbutik och fråga om tejp, men jag satte typ tejpen lite fel, så det blev en öppning. Och jag ville inte gå upp och tejpa och sedan springa ner igen så jag skickade iväg det.
Förlåt för extra fula presenter.

Våren är kanske äntligen här!

Det var vår ute när jag var på väg hem idag. Jag följde Karin, Summi och Betty till tyskan på väg hem, för våran spanska lärare var sjuk (!). Det var varmt och soligt.

Igår skrev jag ett skitlångt inlägg på bloggen, och så försvann det! Jag blev jättearg oc smsade Anni. Hon skulle sova och jag störde... Ber hemskt mycket om ursäkt, Andrea.

När jag blir 13 ska jag börja sälja GP på söndagar. Då måste jag kanske visserligen gå upp klockan fem, men jobbet är ju kanske klart vid åtta, så då kan man ju sova.

Står fortfarande fast vid att Lasse var det bästa bidraget i Melodifestivalen. Vad ni än tycker kommer jag aldrig ändra mig! (Om det inte visar sig att något annay bidrag är bättre, men det är knappast troligt).

PS. Det spelade Broder Daniel på P3 idag.
"Åh, Broder Daniel, det var längesedan"

Åh, min gud

Alltså, herregud.
Jag har haft Photo Shop i trettiodagar (ja, testverision).
Under de här trettiodagarna har jag printscreenat alla bilder, när man kunde spara dom!

Herregud.

Lördag

Vi skulle egentligen ha åkt till Uddevalla idag.
Jag ville verkligen inte, så jag sa att jag mådde illa.
Trodde aldrig att pappa skulle gå på det, men det gjorde han! Fast han förstod säkerligen att jag ljög.

Men jag var ensam hemma...
Tänkte gå igenom hela pappas skivhylla, men det orkade jag verkligen inte.
Jag kom till The Police (eh. tro nu inte att jag lyssnade på alla fram till dem, plus att jag började bakifrån).
Sedan kom jag på att jag skulle köpa frimärken, men jag stack inte ner. För de stänger redan klockan tre!
Och jag kom inte på någon bra livs i närheten som möjligtvis kunde ha frimärken. Dessutom hade det regnat ute så jag var inte särskilt pigg på att gå ut.

Jag stickade och fotograferade hela dagen.
Sedan ringde mormor på min splittrans nya mobil.
Hon sa att hon mådde rätt så bra och så, men att hon kanske var tvungen att göra en hjärtoperation.
Jag hoppas verkligen att det ska gå bra i såfall, jag har varit så orolig. Hon betyder så mycket för mig, och jag vill att hon ska leva.

Nu har jag i alla fall en hel del brevvänner.

Anni
Tilda
Olivia
Amanda
Amadeus
(jag har inte glömt någon nu, va?)

PS. Lasse var otroligt fin och bra i melodiisen idag!

brev och älskade mormor

Tänkte skriva ett helt inlägg om min käre mormor.
Men hon ringde och sa att hon hade kommit hem, och var på väg till Julice, så jag avstår.
Jag älskar henne förstås inte mindre för att hon mår bra nu och så.

Istället tänkte jag skriva om de här förbaskade breven.
Jag vill fortfarande ha dom, vad väntar ni på egentligen?
Gulliga brev, det är ju en fantstisk dröm!
Jag kollade på gamla brev idag, som jag fått för längesedan. Rätt trista måste jag säga, om jag ska vara helt ärlig.

En telefonkompis också...
Tänka sig, vad sött!
Och tja, jag skulle vilja ha en braig och ny människa på Msn också.
[email protected] , där har ni adressen, ja.

14/02-08 - nästan världens bästa dag

Under morgonen kollade jag på Rosa The Movie, igen. Haha, den är väldigt söt.
Klockan tolv mötte jag Vera vid Bokia på Järntorget. Hon var skitsöt! Bar svarta byxor, med hål vid, eh, grenen (^^), svarta mini-kängor, gul/organge/brun kofta, en söt t-shirt med en katt på, en babymössa och en skitsnygg svart hatt. + Hennes otroligt vackra brillor. Hon är väldigt kort, och söt, och underbar och fantastisk! Hennes år är också jättesött, urblekt, rosa och grönt.

Vi sprang runt på stan och småpratade.
Jag var rätt nervös i början, men det släppte snart. Jag var nästan mitt vanliga jag.
Sedan gick vi till Lejonet och Björnen, mittemot 4-gott. Hon bjöd på glass, polka och pepparmintstryffel. Det var jättegott. Men efter att vi varit ute på stan fick jag iskalla händer, så det funnkade inte riktigt som jag ville. Jag skrattade mest hela tiden medan vi åt glass, och Vera skrattade lite smått emellanåt, men hon stönade mest.
(Jag skulle gärna fresta er med en bild eller fler, men det håller jag inne, för då blir inte Vera glad. Hon sa att jag skulle radera dem, men det ville jag inte, så jag bet henne i armen. Då bet hon mig i huvudet. Det gjorde lite ont, det.)

När jag tittade ut genom fönstret under morgonen var himlen klarblå, men på temperaturmätaren var det inte så hög temperatur. Jag tänkte att det nog inte stämde och satte på mig kjol + strumpisar och en tunn jacka. Därav all denna kyla.

Vi - Vera köpte lite godis på 4-gott, och sedan var vi utanför Seven Eleven och åt lite. Det var en stenhård, som klistrade sig fast i mina tänder, så det tog vääldans lång tid att äta upp den.
Vi hade inget annat att göra, så vi gick upp till Veras faster, där hon bor.
Hon var snäll och hade tre söta katter.

Sedan var det dax för mig att gå hem.
Jag lämnade den söta Rosa filmen på Video Dax och gick hem igen.
Mobilen hade kommit, så jag hämtade ut den. Med massvis med 50-öringar. (Lol)
Jag fick pannkakor till lunch också, det är nästan världens bästa dag.

Den bästa hade varit om mormor mådde bra och hade kommit hem från the hospital.

Brev

Jag vill ha små söta brev, snälla, kan ingen skicka?
Jag vill ha massvis med brevvänner, allra helst små söta popare.

MORMOR, JAG ÄLSKAR DIG!

Idag fick jag reda på att mormor låg på sjukhus, för hjärtat.
Mamma ringde, jag hade ringt mormor några gånger under veckan...
Jag blev skitledsen, och ringde upp henne på hennes mobil. Jag grät och frågade hur hon mådde och om allt skulle ordna sig, och hon började också gråta för att hon blev så glad över att jag ringde.

(Och nej, om ni tror att jag bara skriver att jag älskar min mormor för att hon ligger på sjukhus, så har ni absolut fel! Min mormor är det bästa som har hänt mig i hela mitt liv, och hon är världens finaste människa. Jag har tyvärr glömt bort henne alldeles för mycket det senaste året, men det betyder absolut inte att jag inte älskar henne lika mycket längre! Enda sedan jag var liten har jag älskat henne mer än mina egna föräldrar...)

Jag ringde Vera idag också.
Hon lät riktigt söt i telefonen, men inte så intresserad utav mig. ehehe.
Vi ska ses imorgon klockan tolv!

This Is England

Såg This Is England hos Emilia idag, den var bra men hemsk.
Lol var fett bäst! Tillsammans med Woody, eller vad han hette...
Emilias pappa är absolut bäst också, jag skrattade så mycket vid matbordet hos dem att jag blev röd i ansiktet.

Jag kände mig lite krasslig i morse, nästan som om jag skulle kräkas, men det gjorde jag inte.
Jag mötte mamma på halva vägen och fick min stickning, så i veckan ska det stickas som sjutton!
Efter det stack jag till Emilia, jag orkar typ inget annat folk. Jag är hemsk.

PÅ TORSDAG SKA JAG TRÄFFA VERA, JIPPIE!

GRATTIS TOR!

Idag fyllde Tor 14 år. Det firade vi med att åka dit och ge honom pengar.
Vi stannade ett tag, det var inte så kul.

Uppe på Frejs rum satt jag och Frej och pratade en liiten snutt om tjejer, det var lite sött. Inget mer.

Jag lekte veterinär med Emilia också. (min kusin..)

Tor var endast tråkig.

Sov så gott, hejdå.

ÅRSTIDER

Fåglarna kvittrade sött under morgonen.

Ett perfekt år:

Vår:

Varmt i solen, annars lite små kyligt.
Man ska inte frysa för mycket, men det ska inte var helvarmt.
Fågelkvitter och utslagna knoppar. Ett gott nytt år, med mycket färger! Frost och fina bilder.

Sommar:

Inte för varmt, men ofta badväder. Någon gång då och då åska och spöregn. Studsmattehoppande, glass, saft och bad med kusiner. Gosa med katterna ute på landet i Fjärås. Inte för mycket irriterande getingar och fästingar.
Festivaler <3

Höst:

Tillräckligt kallt, men inte så man fryser ihjäl. (Har inte gjort hitills, för jag sitter ju här...)
Varm choklad och filtar. Fina promenader i Slottsskogen och Harry Potter + filmtittande. Små söta böcker och filmer. Levande ljus och Ellen.
Söta regnjackor och stövlar och vattenpölar.

Vinter:

Mjuk kram snö, ingen slask. Julbak och goda dofter. Pepparkakor och lussebullar. Julafton hos farmor och farfar.

Listor som är helt bedrövliga

Det var riktigt mysigt att sova hos Milis.
De hade bäddat en fin madrass till mig, och vi kollade på Harry Potter och Fången Från Azkaban.

Idag var jag hos farmor och farfar och fotograferade en massa.
Det var roligt, men jag kände mig väldigt borta, för jag tänkte på Mac...

Saker jag vill köpa:

Kinaskor

♥ Strumpbyxor

♥ Kjolar

♥ Cheap Monday

♥ Polarn & Pyret tröja

♥ Cardigan

♥ Converse

♥ Dagis-pärlor

♥ Axelväska

Ställen jag vill resa till:

London

♥ Gotland

♥ Stockholm


skön-dag

Det var en skön dag idag.
Jag vaknade rätt sent, eller nä, men jag gick upp vid tio.
Duschade, och precis när jag klätt på mig och skulle ta en ego-bild kom pappa hem, så det blev inte någon.

Men jag surfade en liten liten stund, och sedan åkte vi iväg till IKEA och köpte tidskriftsamlare. Man fick skanna dom själv. : D
Efter det stack vi till Elgiganten en liten sväng, bara för att se på den där söta (eh) proffs-kameran jag vill ha. Men den fans inte där, så vi gick till On Off. När vi gått ut kom pappa på att han kanske kunde köpa minneskort till sin mobil där, så då fick vi gå in igen. Men sedan åkte vi hem, jag kollade i en Mac sak som jag tog på Elgiganten, det var rätt skönt att komma ifrån datorn en liten stund faktiskt.

Vi lyssnade på David Bowie.
Jag blev kär.

Och jag åt pannkakor.
Men det skulle jag inte ha gjort, för sedan gick jag till Lisa. Vi åt någon form av senapskyckling och ris, och jag fick jätte ont i magen vid dom sista tuggorna! Men sedan hade vi en liten paus, och Lisa spelade Harry Potter spel och jag tittade på. Sedan fick vi kladdkaka, glass, äppelpaj och vaniljsås.
Jag tog kladdkaka.

Men jag måste skynda mig, för nu ska jag till Mila och ha mysigt.
Det blir en bädd där ikväll.

PUSSHEJ.

Drömmar

I natt drömde jag en konstig dröm.
Det var någon jordbävning någonstans, så att vattnet var helt grumligt på ena sidan, och dom skulle utforska där...
På andra sidan var det helt klart vatten, och man kunde typ bo där på hotell.
Det var helt konstigt!
Sedan blev det ett jordskall och så sprang gästerna runt där. Så klarade dom sig undan och åkte hem...

Sedan var det typ en tjej på min skola som även gick på mitt drama som kom in i en buss. Och där inne var det en gala... och Ola Salo var prisutdelare och hade en röd paljettklänning på sig...

Det var en dröm som jag minns, det har jag verkligen inte gjort på länge!

Sedan ska jag till Lisa, senast fyra.
Och efter det sticker jag till Emilia och sover där.

Kul!

Hästpojken!

Hästpojken var lätt grymma idag!
Det kom väldigt mycket folk på Bengans, riktigt många trodde jag inte att det skulle komma.
Det var defenitivt fler än på Oh Laura.

Tre låtar, och sedan var det skivsignering, men jag och Emilia har ju fixat det på annat sätt, så vi gick hem.

image8

RSS 2.0