Håkan @ Liseberg

Håkan var helt fantastiskt igår.
Kvällen var alldeles bejuvlande.
Mannen som så många förälskat sig i, the man,
steg ut på scenen iförd svart mössa och allt var så jävla fint.

Fick sluta efter näst sista lektionen och skippade slöjden
och jag är jätteglad över det för annars hade jag typ missat
allting och inte fått den fantastiska plats jag fick och annat smått.

När det var fyra timmar kvar tills konserten skulle börja fick alla ställa
sig upp och öh det var lite konstigt. Och alla bara tryckte och skuffades
och varmt var det och det fanns jobbigt folk runt omkring oss men det
var inget farligt och det är ju sånt som tillhör en konsert.

Men när han kom ut. Allt bara släppte. Inte riktigt men efter ett par låtar.
Var helt överdriven och upphetsad och sjöng falskt och skrek i folks öron
och hoppade och var så jobbig som man bara kan bli.
Jag tror att alla hatade mig. Men för en gångs skull bara NJÖT jag av en konsert.
Ingen kamera medtages. Ingen jacka. Bara nödvändiga ting så som mobil etc.

Och det var nog bland de bästa Håkan-spelningarna. Ja alltså jag gillar alla Liseberg
konserter över allt annat. Dem känns bättre än Way Out West, ja till och med Scandinavium.
Och fan fan fan. Håkan, du är det bästa som finns.

lalala

När du såg på mig
Kände jag en stöt i magen
Jag aldrig någonsin känt förut

.

jag hatar att jag
älskar dig och jag
älskar dig så mycket
att jag hatar mig

Tis 23 september

Kom galenskap
kom svart
kom blöta tankar
och drömmen om ditt skratt

Tre dagar kvar nu!

Mån 22 september

Jag sysselsätter mig med att läsa andras bloggar och tänka på design istället för att själv blogga.
Det är mysigt, de där tankarna. Lika så hösten. Och jag vet inte? Borde jag göra något åt min design?
Och det händer saker i skolan. Alla möjliga saker. Hemska saker. Hemska rykten. Och åh, mina inlägg är så osammanhängande nu förtiden men jag tycker om det för det är ändå bara jag som läser.

Och det är lite höstligt nu. Eller kanske inte... Inte egentligen.
Men haha. Jag ska ge er några bilder. Men dem är typ bara på mig för det är som sagt höst (inte än?) så jag fotograferar inte utomhusmiljöer och det blir bara bilder på mig själv... Men ja, ta del, vet ja!



     

Vilken färg har själen, älskling?

Just nu pågår Elevens Val och jag hamnade i fotogruppen. Vi har haft s.k. uppdrag att utföra sedan i måndags då man skulle ta en bild som symboliserade livet, en som symboliserade döden och en som hade båda delarna i en bild.
Uppgiften igår var att fotografera en horisontbild, en valfri och en som man skrivit ut från Internet och ska avbilda själv. Den sistnämnda blev inte så bra för jag gick ut och fotograferade i morse för det var för mörkt i går kväll men Sofie och Alice som jag skulle möta kom tjugo minuter försent tyvärr och jag skulle fotografera, hem, redigera bilden och lägga in den på USB-minne. Kom till skolan tio minuter senare än vi började och fick till på köpet en ful bild med mig i bagaget men under dessa tio minuter upptäckte jag att jag är snabbare än bussen, haha.
Imorgon har vi fotoutställning i bamba för dem som är intresserade. Inte för att jag tror att alla får komma men ändå...
Något som är lite soft med Elevens val (förutom det mesta) är att vi slutar klockan 12.00, direkt efter lunch! Fast vi har förstås våra uppdrag att utföra.





    

Ingen värld att förlora mig i

Jag skriver det här nästa vecka, det som grodde i min lilla hjärna och ville växa fram. Jag är tyvärr sån, får inte fram det över tangenterna, varken fingrar eller tankegångar vill lyda.
Och jag har suttit alldeles för många timmar vid datorn idag igen.

Vill bara meddela att jag ändrat designen en aning och vill också tillägga att jag är hemskt ledsen att allt bara blir tråkigt. Typ svart och vitt och inte mer än så. Kanske blir lite färgstarkare någon gång framöver, har i alla fall så här ett tag nu. Puss!


Lör 13 september

Det känns som att allt är tråkigt. Allting, speciellt Bilddagboken. Och denna lördag. Jag planerade den fint, men ack då, det blev icke så bra. Men vädret var fint, så vårigt! Men jag frös, det var lite kyligt. Precis som på våren. Men jag gick faktiskt ner till Willy:s och handlade lite mat. Och stekte pannkakor och bakade (säger man bakade?) chokladbollar, för jag kan inte säga kokosbollar för det är godare med pärlsocker på. Och jag pratade med Fritte för jag hade tänkt umgås med dem idag, redan i morse bestämde jag mig för det. Men det blev inte så, han var ju med Jacke, Felix, Willis och Emil. I och för sig spelar inte det så stor roll...
Jag har suttit vid datorn ett antal timmar idag, inte alls någon beräknad tid så jag borde logga ut nu. Usch då. Just nu står Svensson, Svensson på i bakgrunden och jag ska väl äta snart, antar jag. Är riktigt pepp inför hösten nu, vi hörs.
(Förresten blev mina chokladbollar bedrövliga, lade i för mycket vatten, så de gick inte att forma och de blev äckliga).
Delar med mig av en bild också...


Tor 11 september

Allt är tråkigt och fult. Eller egentligen är det väl inte det, antar jag. Livet leker. Men just nu orkar jag inte mer. Det kan vara så ibland, men imorgon är en ny idag och morgondagen blir säkert bra. Jag har varit lite trött, sur och butter i dag, har ingen aning om varför. Men jag älskar och saknar två vackra flickor. Dessa två heter Summi och Sofie. Någon dag snart ska jag ta mig tid att ändra min design lite grand här, den nuvarande är så tråkig. Vi hörs och syns och jag gillar Stardoll. Punkt slut.

RSS 2.0